Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Suarez självsäker över kontraktsförlängning: "Har gett allt"

Sillybloggen

Suarez värvades till Barcelona från Liverpool i juli 2014 och sedan dess gjort 190 mål och 105 assist på 268 matcher.  Dessutom var han en stor anledning till att Barca vann trippeln säsongen 2014-2015.

Men den senaste tiden har det rapporterats om att Luis Suarez tid i Barcelona snart kan vara över. Uruguayanen har kontrakt med den spanska storklubben fram till sommaren 2021 och det har nämnts att Inters succé-anfallare Lautaro Martinez kan ersätta 32-åringen.

Men Suarez är självsäker om att han och Barcelona kommer förlänga kontraktet.

– Jag är väldigt glad och jag trivs här. Jag har alltid gett allt jag har vilket statistiken visar. Jag tycker fortfarande att jag håller högstanivå och när det är dags för ett samtal kommer vi att komma överens, har Suarez sagt till Sport.

ANNONS
Publicerad 2019-12-31 18:09

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto