POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
3v

Kulusevskis Juventus-flytt nära – läkarundersökning uppges inplanerad på torsdag

I dagarna rapporterade italienska medier att Juventus har snuvat Dejan Kulusevski framför ögonen på Inter. Svensken, som är på lån i Parma från Atalanta, uppges vara överens med Juve om det personliga avtalet och nu kan affären snart vara i hamn.

Enligt Sky Sport kommer svensken att läkarundersökas på torsdagen  då kommer affären att genomföras. Vidare skriver Sky Sport Italia att svensken kommer att skriva på ett avtal. Tidigare har samstämmiga italienska uppgifter gjort gällande att svensken kommer att kosta Juventus 35 miljoner euro, plus bonusar på miljoner euro, för en sammanlagd kostnad på 44 miljoner euro, cirka 460 miljoner kronor. Enligt journalisten Fabrizio Romano kommer Kulusevski att skriva på ett kontrakt som sträcker sig över till sommaren 2024.

19-årige Kulusevski har den här säsongen stått för fyra mål och sju assist på 17 Serie A-matcher för Parma.

Publicerad 2020-01-01 kl 16:35

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå