POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Officiellt: Juventus-målvakt till Genoa på lån

Mattia Perin, 27, har inte lyckats knipa en startplats som förstemålvakt i Juventus sedan han kom till klubben från Genoa sommaren år 2018. Och nu lånas han ut av den italienska storklubben till och med sommaren. Nygammal klubbadress? Genoa, som han representerade mellan 2013 och 2018. Juventus bekräftar övergången på sin hemsida.

Italienska medier rapporterar också att Genoa även till sig schweizaren Valon Behrami, 34, som varit kontraktslös sedan han bröt med Sion i höstas. Enligt transfermarkt.com är kontraktet skrivet över den här säsongen. Behrami har ett förflutet i klubben då han tillhörde klubben från 2003 till 2005.

Publicerad 2020-01-02 kl 17:25

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå