POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Uppgifter: Wijnaldum kan lämna Liverpool efter säsongen

Sommaren 2016 lämnade Georginio Wijnaldum Newcastle för spel med Liverpool. Mittfältaren har under sin tid i ”The Reds” varit en viktig i pusselbit i Jürgen Klopps lagbygge och har spelat alla utom en Premier League-match så här långt den här säsongen – där han även har noterats för två mål.

Men kanske får Klopp och Liverpool klara sig utan 29-åringen efter nuvarande säsong, det menar i alla fall The Athetics David Ornstein, som skriver att det finns ”seriösa” intressen från italienska och spanska klubbar. Ornstein menar på att de här intressena gör att Wijnaldum kan lämna till sommaren.

Mittfältarens nuvarande avtal med Liverpool löper ut sommaren 2021 och vidare skriver Ornstein att Liverpool ska försöka få honom att stanna i klubben för att han inte ska lämna gratis till sommaren.

Publicerad 2020-01-06 kl 10:37

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå