POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Officiellt: Helsingborg bryter kontraktet med talang: ”HIF kommer alltid att ha en plats i mitt hjärta"

Helsingborgs IF bryter kontraktet med Mattias Almeida. Klubben meddelar att 20-åringen, som kommit upp genom klubbens ungdomsverksamhet, lämnar HIF med ett år kvar på kontraktet.

– Jag önskar alla inom föreningen och alla supportrar mycket glädje och framgång på Olympia. Jag har spenderat mer eller mindre hela mitt liv i HIF och det jag gått igenom i klubben kommer jag aldrig att glömma. HIF kommer alltid att ha en plats i mitt hjärta, säger Almeida till klubbens hemsida.

Almeida debuterade i HIF under 2018 och gjorde ett mål på 14 matcher i superettan, när HIF vann serien och tog sig tillbaka till allsvenskan. Under 2019 blev det bara ett framträdanden i HIF i svenska cupen, samtidigt som han gjort fem matcher för IFK Värnamo i division 1 under en låneperiod på våren.

Publicerad 2020-01-07 kl 13:41

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå