Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Arteta bekräftar - inga samtal med Aubameyang om nytt kontrakt

Sillybloggen

Arsenal-anfallaren Pierre-Emerick Aubameyang, 30, har avtal till sommaren 2021, men spekuleras samtidigt, enligt Sky Sports, vara aktuell för en flytt till bland annat Real Madrid. Det tog han dock nyligen själv död på, då han uttalade sig i Arsenals matchprogram inför FA-cupmötet med Leeds United om att han älskar att spela för Arsenal. Trots det är däremot inte nya kontraktssamtal igång.

– Han vet exakt vad jag tycker om honom och han är en jätteviktig spelare för oss. Men för tillfället är vi mitt i en säsong och vi har inte diskuterat något mer om det, säger Arsenal-tränaren Mikel Arteta enligt Sky Sports.

– Min avsikt är att vi ska behålla Aubameyang eftersom att vi är bättre och kommer närmare att vinna matcher med honom, fortsätter han.

Anledningen till att ämnet är uppe på tapeten är att arsenals vd Vinai Venkatesham i maj sa att klubben kommer att sälja all spelare som går in i de sista två åren av ett kontrakt om de inte vill skriva nya avtal för att undvika scenarion som det med Aaron Ramsey. Walesaren lämnade i somras Arsenal gratis för flytt till Juventus.

Annons

Aubameyang anslöt vintern 2018 till Arsenal från Borussia Dortmund och är den här säsongen hittills noterad för 15 mål och en assist på 25 matcher i alla turneringar.

Publicerad 2020-01-09 22:58

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto