Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Boateng aktuell för Milan

Sillybloggen

Milan uppges vara ute efter en ny förstärkning till backlinjen. Tyska Sky Sports rapporterar att Bayern Münchens back Jerome Boateng, 31, kan vara aktuell för en flytt till klubben efter knapp speltid den här säsongen. Boateng, som under en längre tid ryktats vara på väg bort, är hittills noterad för 15 matcher i alla turneringar och Milano-klubben ska ha hört sig för om backens tillgänglighet för en övergång.

Enligt Sky uppges dock backens höga lön och Bayern Münchens ovilja att sälja ses som tuffa hinder för Milan att passera. Boateng har avtal med den tyska storklubben fram till sommaren 2021. Boateng anslöt sommaren 2011 till Bayern München från Manchester City och har tidigare även tillhört Hamburg och Hertha Berlin på seniornivå.

Boateng kopplades nyligen även ihop med Arsenal och i slutet av december i fjol sa Bayern-tränaren Hansi Flick så här om Boatengs status enligt Kicker: 

– Jerome måste fatta sitt eget beslut om sin framtid för det är hans karriär.

Annons
Publicerad 2020-01-13 09:16

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto