POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Officiellt: Kalmar förlänger med talang - som lånas ut direkt

Kalmar FF meddelade under tisdagsförmiddagen att klubben har kommit överens med talangfulle högerbacken Olle Lindqvist, 20, om ett nytt avtal, samtidigt som spelaren under 2020 kommer att vara utlånad till Oskarshamns AIK för spel i division 1. Lindqvist var även i fjol utlånad till division 1-föreningen och gjorde då tolv seriematcher.

– 2019 var lärorikt för mig och jag känner att utvecklingen går åt rätt håll. Jag känner mig taggad inför säsongen 2020 och vill ta ytterligare steg framåt tillsammans med Kalmar FF och Oskarshamns AIK, säger han i en kommentar på KFF:s hemsida.

Lindqvist har Färjestadens Goif som moderklubb, men tog sedan steget över till Kalmars ungdomsverksamhet. Backen har ännu inte fått göra debut i allsvenskan, men gjorde i fjol en match med KFF i svenska cupen.

Publicerad 2020-01-14 kl 12:18

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå