POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
5d

Sky Italia: Eriksen överens med Inter

Christian Eriksen har den senaste tiden kopplats ihop med en flytt till Inter. Danskens kontrakt med Tottenham går ut till sommaren och för en vecka sedan skrev Ekstra Bladet att det mesta tyder på att 27-åringen lämnar Spurs för Milano i vinter.

Och nu verkar affären vara nära. Enligt Sky Sport Italia ska Eriksen vara överens med Inter om en övergång. Det enda som återstår är att Tottenham och Inter ska enas om övergångssumman. Inter har erbjudit Spurs drygt 100 miljoner kronor plus bonusar för dansken – medan London-klubben vill ha det dubbla.

I och med att danskens kontrakt går ut till sommaren hoppas Inter därför kunna köpa loss Eriksen för omkring 150 miljoner kronor i nuvarande transferfönster.

Publicerad 2020-01-14 kl 23:26

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå