Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Larsson kan vända hem till Elfsborg

Sillybloggen

Efter fyra år i Bröndby lämnade Johan Larsson, 29, vintern 2019 för spel i Guingamp i Ligue 1, men flyttade i somras tillbaka till Bröndby igen efter knapp speltid med ett kontrakt över december månad med option om en förlängning med ett år.

– Mitt mål var hela tiden att komma tillbaka hit. Jag har varit i Bröndby i fyra år och har naturligtvis pratat med dem under tiden. De såg också att det inte gick som det skulle. Jag tänkte också att om det skulle komma ett erbjudande från Bröndby, så finns det inget att tveka på. Då spelade det heller ingen roll vad det skulle vara. Jag skulle hit, sa han till danska tidningen Ekstra Bladet efter återkomsten.

Men nu uppger Expressen att Larsson ännu in förlängt sitt avtal med Bröndby och att det kan bli aktuellt med en flytt tillbaka till Elfsborg. Larsson uppges just nu överväga sin framtid i den danska klubben och om det blir flytt till Sverige ska Elfsborg vara högaktuellt. Enligt tidningen skulle i sådana fall Borås-klubben ro i hamn en affär genom att ta hjälp av externa medel för finansieringen.

Annons

Larsson är den här säsongen noterad för nio ligamatcher i Danmark. Spelaren är fostrad i Elfsborg och har gjort över 100 matcher för klubben i allsvenskan.

Publicerad 2020-01-14 12:14

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto