POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2d

Uppgifter: Real Madrid och Ajax överens om Donny van de Beek

Donny van de Beek, Ajax, har sedan i somras varit väldigt nära att bli en Real Madrid-spelare. Och nu verkar en övergång i stort sett vara klar som gör att nederländaren lämnar Ajax för Los Blancos efter nuvarande säsong, skriver De Telegraaf.

Den nederländska tidningen skriver att övergången kommer ske till sommaren och att den spanska klubben får betala 55 miljoner euro, omkring 580 miljoner kronor,  för 22-åringens tjänster. Dessutom skriver Marca att Real Madrid redan förra sommaren var överens med mittfältaren men att de nu även ska ha en muntlig överenskommelse.

Van de Beek är den här säsongen noterad för sex mål och fyra assist på 16 framträdanden i Eredivisie i det Ajax som toppar tabellen.

Publicerad 2020-01-15 kl 21:30

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå