POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
5v

Januzajs agent bekräftar - italiensk storklubb visar intresse

Tidigare Manchester United-talangen Adnan Januzaj, 24, håller sedan sommaren 2017 till i Alexander Isaks Real Sociedad och är den här säsongen noterad för fyra mål och fyra assist på 13 matcher i alla turneringar. Det har lett till intresse från andra klubbar och möjligen kan spelaren i vinter vara aktuell för ett klubbyte.

Nu bekräftar spelarens agent Dirk de Vriese intresse från Italien.

– Roma är en av klubbarna som är intresserade av Januzaj i januari-fönstret. Det är en stor klubb, så självklart gillar han tanken på att gå dit. Jag kan inte ge några fler detaljer nu, det måste du förstå, säger agenten till SiamoLaRoma24.it enligt Football-Italia.

Enligt Football-Italia kan Roma tänka sig att låna belgaren över resten av säsongen med en option om köp efter säsongens slut. Januzaj har tidigare representerat Manchester United, Borussia Dortmund och Sunderland på seniornivå.

Publicerad 2020-01-18 kl 22:01

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå