POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
5v

Uppgifter: HIF värvar tidigare Bajen-back

Helsingborgs IF ser i nästa vecka ut att värva en ny back. Enligt Kvälllsposten kommer förre Hammarby- och Brommapojkarna-backen Erik Figueroa, 29, att presenteras som ny HIF-spelare i nästa vecka.

Figueroa, som även har en bakgrund i bland annat IK Sirius och AFC Eskilstuna, lämnade vintern 2019 BP för spel i chilenska klubben La Calera, men ser nu alltså ut att lämna Sydamerika. Kvällsposten uppger att 29-åringen på måndag kommer att genomgå den obligatoriska läkarundersökningen och att han därefter lär bli klar för föreningen.

Figueroa spelade under HIF-tränaren Olof Mellbergs ledning i BP, då han kom till klubben redan vintern 2017 från AFC Eskilstuna. Han bidrog under 2017 till att föreningen gick upp till allsvenskan och gjorde sedan en säsong i allsvenskan med laget.

Publicerad 2020-01-19 kl 22:18

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå