POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
4v

Aek Aten uppges ha släppt sitt intresse för Tankovic – kom inte överens med spelaren eller Bajen

Muamer Tankovic har ryktats vara på väg till grekiska Aek Aten den senaste tiden. För bara ett par dagar sedan uppgav grekisk media att den svenske landslagsspelaren var av högsta prioritet för klubben, men att det fortfarande skiljde två miljoner mellan Aten och Hammarby i diskussionerna om en övergångssumma.

Nu uppger flera grekiska medier, bland dem Gazzetta och Sport24, att affären i nuläget är död. Detta på grund av att klubben inte har lyckats komma överens med varken Tankovic och hans läger eller Hammarby. Aten ska därför ha släppt sitt intresse för Tankovic och letar istället efter andra yttrar.

Tankovic uttalade sig under Sveriges landslagsläger i Qatar om framtiden.

– Det är mycket som går igenom mitt huvud just nu. Helst av allt skulle jag bara vilja fokusera på min fotboll. Men det är mycket samtal som försiggår och det är mycket prat och diskussioner, om jag ska stanna eller om jag ska gå vidare. Det är klubbar som hör av sig. Fönstret är ju öppet nu så folk kommer ringa till höger och vänster, från alla olika håll. Men helst vill jag fokusera på fotbollen, sa han då.

Tankovics kontrakt med Hammarby går ut till sommaren.

Publicerad 2020-01-21 kl 19:41

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå