POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
4v

Uppgifter: Bayerns intresse för Coutinho svalnar

Tyska Bild uppger att Bayern München har bestämt sig för att inte köpa loss Coutinho, 27, från den spanska jätten Barcelona, genom köpklausulen på drygt 1,2 miljarder kronor. Frågan är vad Bayerns tränare Hans-Dieter Flick vill lägga pengarna på istället?

De tyska uppgifterna menar att både Leroy Sané, som är på väg tillbaka från skada, och Kai Havertz är ett intressant val. Den brasilianska yttern Douglas Costa på lån uppges vara ett annat alternativ. 29-åringen, som lämnade den tyska klubben 2017 för Juventus, uppges vara populär bland spelarna och en bra lösning då Kingsley Coman och Serge Gnabry är skadebenägna.

Skärmavbild 2020-01-22 kl. 06.55.41

 

Publicerad 2020-01-22 kl 12:24

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå