POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
4v

Nytt intresse för Jake Larsson – bulgariska storklubben uppges jaga ÖSK-talangen

Jake Larsson har varit ryktenas man under det senaste halvåret. Örebro SK:s talangfulle ytter har kopplats ihop med både Inter och Brescia, där de senaste uppgavs visa stort intresse under januarifönstret. Men Serie A-klubben valde istället att värva Simon Skrabb, vilket troligtvis gör att intresset för Larsson har svalnat.

Nu uppger Sportbladet att den bulgariska storklubben Ludogorets är ”mycket intresserade” av svensken och ska ha anmält sitt intresse för 21-åringen till ÖSK. Ludogorets är bulgarisk fotbolls stora dominant med åtta raka ligatitlar och klubben har även tagit sig till sex gruppspel i Champions League och Europa League de senaste sju åren. Nyligen har klubbens tränare Pavel Vrba uttalat sig att klubben letar efter ett offensivt nyförvärv och ett defensivt nyförvärv inför sextondelsfinalen av Europa League mot Inter.

Larsson imponerade stor under hans första år i ÖSK och noterades för åtta mål och tre assist på 27 matcher i allsvenskan. Han har också noterats för två mål på sex landskamper i det svenska U21-landslaget.

Publicerad 2020-01-26 kl 08:13

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå