POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
4v

Uppgifter: United har inte släppt Fernandes – hoppas på affär innan fönstret stänger

Manchester United har fått skador på flera nyckelspelare, inklusive Marcus Rashford, Paul Pogba och Scott McTominay, under den senaste tiden. Tränaren Ole Gunnar Solskjær har tidigare öppnat för förstärkningar i januari, både lån och permanenta övergångar, och klubben har ryktats intensivt vilja ta Bruno Fernandes från Sporting Lissabon.

Nu uppger Optus att United hoppas kunna genomföra affärer innan transferfönstret stänger på fredag. Klubben ska inte ha gett upp möjligheten att värva Fernandes, men United har bara budat 50 miljoner pund, inklusive bonusar, medan den portugisiska klubben vill ha 67,5 miljoner pund, inklusive bonusar. United ska inte vara villiga att höja budet något mer och hoppas på att Sporting går med på deras lägre prislapp.

Bruno Fernandes är den ende spelaren klubben är intresserad av att lösa permanent nu i januari, där alternativ som Edinson Cavani eller andra förstärkningar skulle vara lån. Klubben ska också ha låtit andra klubbar veta att de är intresserade av ”attraktiva lånelösningar”.

Sajten uppger också att United kraftig överväger ett bud på Birminghams 16-åring Jude Bellingham, men att om han skulle bli aktuell skulle han troligtvis stanna i Birmingham säsongen ut.

Publicerad 2020-01-27 kl 14:20

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå