POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
4v

Spurs-flytten för strejkande PSV-stjärna uppges överenskommen - öppnar för köp av PL-back

Steven Bergwijn uppgavs strejka i helgens match mot Twente, då PSV-stjärnan har intresse från Tottenham. Spurs hade då lagt ett bud en bra bit ifrån PSV:s värdering av spelaren, men nu verkar övergången röra på sig för 22-åringen.

Spelaren själv har tillbakavisat uppgifterna om att han ska ha strejkat.

”Jag har aldrig vägrat att spela för PSV och jag skulle aldrig göra det. Jag ringde min tränare, Ernest, i morse och sa att samtalen med Spurs är pågående och han gav mig tillåtelse” säger han i en video på Instagram, enligt Daily Mail.

Enligt De Telegraaf är alla parter överenskommen mellan samtliga parter. Prislappen förväntas ligga på drygt 30 miljoner euro, cirka 320 miljoner kronor, för anfallaren som gjort fem mål och tio assist på 16 ligamatcher i Eredivisie.

Försäljningen ska i sin tur göra det möjligt för PSV att ta in Patrick van Aanholt från Crystal Palace för en summa runt åtta miljoner euro, runt 84 miljoner kronor. Den 29-årige försvararen ska själv vila återvända till Nederländerna men PSV kan få vänta till sista dagen på övergångsfönstret innan affären går i lås.

PSV ligger för närvarande på plats fem i Eredivisie, elva poäng efter serieledande Ajax och åtta poäng efter AZ Alkmaar som innehar den sista Champions League-platsen.

Publicerad 2020-01-28 kl 08:47

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå