Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Blåvitt har nobbat PL-klubbs bud på talang

Sillybloggen

IFK Göteborgs talangfulle mittfältare Alhassan Yusuf, 19, imponerade under förra säsongen stort och fick bland annat utmärkelsen “Årets unga spelare” på Allsvenskans Stora Pris efter säsongen. Talangen var dessutom under förra sommaren nära en övergång till Premier League-laget Wolverhampton Wanderers, men blev i slutändan kvar i den allsvenska föreningen.

– De ville skriva kontrakt med mig och låna ut mig till IFK under hösten, men för att vara helt ärlig vet jag inte hur nära det är nu. Händer det så händer det, säger han i början av november till Göteborgs-Posten. 

Nu uppger GP att spelaren åter är aktuell för en flytt till England. Enligt tidningen har Premier League-nykomlingen Sheffield United, som just nu är på åttondeplats i den engelska högstaligan, lagt ett bud på omkring 15 miljoner kronor på spelaren. Däremot menar GP att budet troligen inte kommer att accepteras, då föreningen i stället vill ha runt 35 miljoner kronor vid en försäljning.

Annons

Samtidigt skriver GP att Sheffield United är intresserat av spelaren och att det därmed inte är omöjligt att klubben lägger ett högre bud på spelaren framöver.

Yusuf anslöt under 2018 till Blåvitt och har kontrakt över 2022. Förra säsongen blev det två mål och två assist på 26 matcher i allsvenskan.

Publicerad 2020-01-28 22:22

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto