Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Här är Akpovetas nya klubb: "En väldigt bollstark spelare"

Sillybloggen

Oke Akpoveta har spelat i ett flertal klubbar som Brøndby IF, Lyngby, Helsingborgs IF, AFC Eskilstuna och nu senast IK Frej. Inför slutspurten i superettan förra året gick Akpoveta till IK Frej men säsongen slutade olyckligtvis med nedflyttning till division 1 – och nu är 28-åringen klar med ny klubbadress.

Det handlar om Norrby i superettan och frågar du Akpoveta själv så vet han vad han kan tillföra till laget.

– Avsluten är en av mina styrkor. Sedan ser jag mig själv som en väldigt bollstark spelare, säger han till klubbens hemsida.

– Jag känner en stor glädje över att vara här. Norrby är ett skickligt lag och jag kände mig väldigt välkommen av både spelare och ledare när jag var här första gången, säger Akpoveta och fortsätter:

– 2020 blir ett spännande år. Jag vill vara med och hjälpa laget att fortsätta utvecklas och nå en så bra placering som möjligt. Innan varje ny säsong strävar jag alltid efter att bli bättre än året innan och jag hoppas att kunna bidra till målproduktionen.

Annons

Kontraktet med Norrby är skrivet på två år.

Publicerad 2020-01-30 16:53

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto