Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Mjällby uppges göra en skrällvärvning – allsvenska nykomlingen nära värvning av David Batanero

Sillybloggen

David Batanero kom till svensk fotboll när Gif Sundsvall värvade in spanjoren inför säsongen 2017. Mittfältaren var sedan en nyckelpjäs när Sundsvall gjorde bättre än förväntat och tog sig till en åttondeplats i allsvenskan 2018.

Batanero är nu utan kontrakt, då hans avtal med Sundsvall löpte ut efter förra säsongen. Nu uppger Sportexpressen att allsvenska nykomlingen Mjällby är ytterst nära att värva mittfältaren. Enligt tidningen återstår ett par detaljer, men om inget oförutsett händer kommer mittfältaren att presenteras inom kort.

När Fotbollskanalen var i kontakt med Bataneros agent i början av året berättade agenten att mittfältaren har en önskan om att fortsätta karriären i Sverige – men att det inte fanns några bud från svenska klubbar, varken i allsvenskan eller i superettan. Agenten nämnde då att de erbjudanden som fanns på bordet var från klubbar i Polen, Grekland och Indien.

Annons

Batanero noterades för sju mål och 15 assist på 69 matcher i Sundsvall. Innan han anlände till Sverige hade han enbart spelat i spanska klubbar.

Publicerad 2020-02-03 20:48

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto