Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

"Om Liverpool är intresserat av Mbappé? Självklart"

Sillybloggen

The Independents Liverpool-reporter Melissa Reddy har i en artikel tagit ett grepp om klubbens planer för sommarens transferfönster. Hon beskriver bland annat att Liverpool redan vill förlänga med målvakten Alisson Becker och mittbacken Virgil van Dijk. Men också att det troliga är att det blir ett “relativt lugnt” fönster för Premier Leagues serieledare.

Just nu väntas bara Adam Lallana och Nathaniel Clyne lämna i sommar, och möjligtvis kan någon annan spelare som inte får särskilt mycket speltid ta farväl av Anfield.

Förra säsongen vann Liverpool Champions League och för tillfället leder de Premier League överlägset. Men några jätteköp framöver ska klubbens supportrar inte förvänta sig, enligt Reddy.

“Om Liverpool är intresserat av Kylian Mbappé, Jadon Sancho och Kai Havertz? Självklart”, skriver hon.

Men reportern lägger också till att Liverpool inte vill gå ifrån det arbetssätt som klubben tycker lett fram till succén. Reddy beskriver det som att Klopp och co. vill fortsätta vara “ansvarsfulla” och att värvningsarbetet ska styras av vad laget behöver snarare än hajpen runt spelare.

Annons

Reddy menar exempelvis att Liverpool gillar nämnde Havertz men att klubben värderar honom till hälften av det pris som nämnts kring den 20-årige mittfältaren, vilket är 80 miljoner pund (en miljard kronor).

“Liverpool gillar honom, men de behöver honom inte – framför allt inte för det priset”, skriver the Independent-reportern.

Sancho och Mbappé placeras i samma fack. Där är prislappen rejält mycket högre och med det följer också enorma löneanspråk som skulle kunna ha en effekt på vad resten av truppen begär i förhandlingar, menar Melissa Reddy.

Så länge Liverpool inte säljer någon av sina tre stora offensiva stjärnor: Sadio Mané, Mohamed Salah eller Roberto Firmino, lär klubben inte agera för att ta in en superstjärna.

Gällande just PSG-stjärnan Kylian Mbappé ryktas det ständigt om en flytt till Real Madrid. Den spanska tidningen AS skriver att La Liga-jätten har en plan för hur de ska kunna locka till sig det offensive esset i sommar.

Annons
Publicerad 2020-02-04 13:02

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto