POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Manchesterklubbarna uppges göra upp om Villa-stjärnan – United i förarsätet

Jack Grealish har stått för en ytterst fin säsong i återkomsten till Premier League. Mittfältaren, som ledde Aston Villa tillbaka till högstadivisionen förra säsongen, har den här gjort nio mål och sju assist i ligan och ligacupen för ett Villa som krigar för att hålla sig kvar.

Enligt Daily Mirror är nu både Manchester United och Manchester City ute efter mittfältaren. Pep Guardiola ska nyligen ha fattat tycke för 24-åringen, som redan sedan tidigare hade intresse från United. Samtidigt rapporterar Goal att det är United som är i förarsätet för att lösa en affär för Grealish, som uppges ha gett klartecken för en flytt till den röda halvan av Manchester.

Grealish, som är lagkapten för Aston Villa, har spelat i klubben sedan han var sex år gammal och är noterad 22 mål och 22 assist på 146 ligamatcher i Premier League och Championship.

Publicerad 2020-02-09 kl 12:18

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå