Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Kopplades ihop med MFF – får nu lämna annat tränaruppdrag efter 46 dagar: ”Jag är chockad”

Sillybloggen

Kåre Ingebrigtsen var tränare i Rosenborg under ett antal år och vann tre raka ligatitlar och två cuptitlar under åren i klubben. När Malmö FF sökte efter en tränare 2018 sades norrmannen vara ett av namnen som klubben tittade på, något som upprepades i vintras när MFF gått skilda vägar med Uwe Rösler.

Men MFF valde Jon Dahl Tomasson och Ingebrigtsen lämnade sin belgiska klubb Oostende för att istället tränare Apoel, något som blev klart den 28 december. Knappa 46 dagar senare fick han under tisdagen sparken av den cypriotiska klubben.

– Jag är chockad. Så mycket mer än så finns inte att säga, säger Ingebrigtsen till VG innan han lägger till:

– När något sådant händer så snabbt efter att du fått ett jobb, tror folk automatiskt att du måste ha gjort något galet. Det lovar jag att jag inte har gjort. Jag har inte brutit mot lagen. Jag vann förmodligen inte tillräckligt med fotbollsmatcher, säger han.

Annons

Under tio matcher i klubben vann Apoel fyra, spelade två oavgjorda och förlorade resterande fyra. Laget åkte även ur den cypriotiska cupen mot Apollon Limassol.

Publicerad 2020-02-11 20:09

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto