POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Marca: Barcelona hoppfullt om att värva Real Sociedads José i februari

Luis Suárez och Ousmane Dembélé är skadade, där den sistnämnde i dag, tisdag, ska opereras i Finland. Skadorna på anfallarna gör att Barcelona kan få dispens att värva en spelare, som är kontraktslös eller som spelar i Spanien, trots att transferfönstret är stängt. Dispensen kommer att börja gälla om det visar sig att Dembélé blir borta i fem månader eller mer, skriver Football-Espana.

Nu skriver Marca att Barcelona fortsatt är intresserat av att värva Real Sociedads Willian José – och att de hoppas få till värvningen den här månaden, beroende på vad diagnosen blir för Dembélé efter dennes operation.

José vägrade tidigare den här säsongen att spela för klubben, då han ville få till en flytt till Tottenham, en flytt som sedan sprack. Anfallaren blev kvar i Real Sociedad och har sedan dess haft svårt att ta tillbaka startplatsen i laget. Och det lär inte bli lätt att ta tillbaka den platsen med tanke på den fina form Alexander Isak är i för tillfället.

Publicerad 2020-02-11 kl 10:27

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå