Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Barcelona uppges ge upp jakten på Willian José – ledningen inte villig att betala utköpsklausulen

Luis Suarez och Ousmane Dembele har nyligen skadat sig, vilket gör att Barcelona kan få dispens för att värva en spelare, som är kontraktslös eller som spelar i Spanien, trots att transferfönstret är stängt. Willian José har uppgetts vara ett alternativ och tidigare under dagen rapporterade Mundo Deportivo, med hänvisning till TVE, att Barcelona hade en överenskommelse med Real Sociedad om anfallaren, något som dock dementerades av klubbarna.

– Jag tror att han kommer att stanna med oss den här säsongen, såvida de inte kommer med 70 miljoner euro (brassens utköpsklausul), sa tränaren Imanol Alguacil under en presskonferens på onsdagen, enligt Marca.

ANNONS

Och det verkar som att Alguacil får rätt. För enligt Marca har Barcelonas ledning haft möte under onsdagen och kommit fram till att de inte var villiga att betala mer än 30 miljoner euro för spelaren, långt ifrån ”La Reals” prislapp. Klubben ska nu ha gett upp i jakten på José, som nu ser ut att stanna i Real Sociedad resten av säsongen.

Marca har tidigare uppgett att Willian José, som är svenske Alexander Isaks rival i kampen om speltid, har varit det primära målet för Barcelona. Alternativen är Lucas Pérez (Alavés), Ángel Rodríguez (Getafe), Luis Suarez (Real Zaragoza) och Loren Morón (Real Betis).

Publicerad 2020-02-12 kl 21:42

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto