POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Ceballos ratade Liverpool för Arsenal: "Jag skulle inte passa in"

Dani Ceballos lånades i somras ut från Real Madrid till Arsenal. Men han kunde ha hamnat i Liverpool. Det berättar han i en intervju med Marca.

Den spanske landslagsmittfältaren känner sig säker över att han fattade rätt beslut.

– Jag var stolt över att en klubb som Liverpool ville ha mig, men jag valde Arsenal tack vare Unai Emery (London-lagets dåvarande manager) och hur han var mot mig. Just nu skulle jag inte passa in särskilt bra hos Liverpool, säger Ceballos till Marca.

– Unai var nyckeln. Han berättade för mig att han älskar mig som spelare och att han har gjort det sedan jag spelade för Betis. Han sa att jag skulle vara en viktig spelare för Arsenal och jag tvekade inte när jag flyttade.

23-åringen fortsätter:

– Klopp (Liverpools manager) är en fantastisk tränare men man måste titta på varje lags spelfilosofi. Just nu skulle inte min spelstil passa in på bästa möjliga vis i ett lag som Liverpool.

Publicerad 2020-02-13 kl 09:00

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå