POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Uppgifter: Barcelonas anfallsjakt går vidare – har lagt bud på Betis-anfallare

Luis Suarez och Ousmane Dembele har nyligen skadat sig, vilket gör att Barcelona kan få dispens för att värva en spelare, som är kontraktslös eller som spelar i Spanien, trots att transferfönstret är stängt. Willian José, Alexander Isaks anfallsrival i Real Sociedad, har uppgetts vara ett namn klubben har sett närmre på, men enligt Marca gav klubben upp jakten på brassen under onsdagen.

Nu uppger Marca att jakten på en anfallare går vidare. Enligt tidningen har klubben budat 15 miljoner euro för Real Betis Loren Moron. Budet ska dock inte alls vara i närheten av vad Betis vill ha för spelaren, då klubben ska ha gjort klart att de inte säljer honom för en summa lägre än hans utköpsklausul på 40 miljoner euro.

Spanjoren Moron har den här säsongen stått för tio mål och tre assist på 25 matcher i alla turneringen, och 26-åringen har sammanlagt noterats för 25 mål och sju framspelningar för klubben.

Publicerad 2020-02-13 kl 20:09

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå