Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Barcelonas anfallsjakt går vidare – har lagt bud på Betis-anfallare

Sillybloggen

Luis Suarez och Ousmane Dembele har nyligen skadat sig, vilket gör att Barcelona kan få dispens för att värva en spelare, som är kontraktslös eller som spelar i Spanien, trots att transferfönstret är stängt. Willian José, Alexander Isaks anfallsrival i Real Sociedad, har uppgetts vara ett namn klubben har sett närmre på, men enligt Marca gav klubben upp jakten på brassen under onsdagen.

Nu uppger Marca att jakten på en anfallare går vidare. Enligt tidningen har klubben budat 15 miljoner euro för Real Betis Loren Moron. Budet ska dock inte alls vara i närheten av vad Betis vill ha för spelaren, då klubben ska ha gjort klart att de inte säljer honom för en summa lägre än hans utköpsklausul på 40 miljoner euro.

Spanjoren Moron har den här säsongen stått för tio mål och tre assist på 25 matcher i alla turneringen, och 26-åringen har sammanlagt noterats för 25 mål och sju framspelningar för klubben.

Annons
Publicerad 2020-02-13 20:09

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto