POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2d

Officiellt: AFC förstärker – tar in ytterback från allsvenskan

2012 lämnade Jesper Manns Eskilstuna City för spel med Jönköpings Södra. I Småland stannade högerbacken i två säsonger innan han i januari 2015 gick till Elfsborg. I Borås-klubben blev han kvar fram till augusti i fjol då han lämnade för Kalmar FF.

Nu vänder 24-åriga Manns hemåt. Under fredagen presenterade AFC Eskilstuna högerbacken som sitt senaste nytillskott.

–  Det känns bra så klart. Det är min hemstad. Jag har mycket minnen och många bra fotbollsminnen härifrån så det ska bli kul. Med tanke på mina säsonger i allsvenskan, så känner jag väl att jag vet att det är hårt jobb som behövs läggas ned för att göra bra resultat och att det ska gå bra för laget. Man behöver alltid köra hundra procent på varje träning, man behöver ta hand om kroppen och allt för att det ska gå bra, säger han i en kommentar på klubbens hemsida och fortsätter:

– Jag kände att det är ett bra val för med mig, med tanke på att jag varit lite skadad och haft problem med speltid de senaste säsongerna. Jag känner att AFC Eskilstuna är ett bra val för mig för att få upp min speltid igen. Förhoppningsvis ska jag kunna vara frisk hela tiden och ha roligt när jag spelar fotboll.

Manns har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över de två kommande säsongerna.

Publicerad 2020-02-14 kl 17:41

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå