POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2d

Officiellt: Ljungskile lånar in offensiv kraft från allsvenskan

Ljungskile är nykomling i superettan 2020 och rustar nu inför återkomsten i landets näst högsta serie. Under fredagen meddelade klubben på sin hemsida att de lånar in 22-årige Axel Pettersson från Varbergs Bois. Låneavtalet sträcker sig över hela säsongen.

På sin hemsida skriver Ljungskile följande om sitt nyförvärv:

“I Axel Pettersson ser huvudtränaren Jörgen Wålemark en mångsidig spelare med många fina kvaliteter som kan bli viktiga för lagets prestationer i superettan under säsongen. Pettersson tillför en snabbhet, teknik och är bra i situationer en-mot-en”.

Publicerad 2020-02-14 kl 17:24

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå