POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2d

Uppgifter: Djurgården värvar zambisk mittfältare

Djurgården har nyligen kommit hem till Sverige efter ett tolv dagar långt träningsläger i Sydafrika. En av spelarna som tränade med laget under lägret var Emmanuel Banda från Zambia. Mittfältaren har uppgetts vara nära en övergång till de svenska mästarna – och den affären ser ut att kunna gå i lås inom kort.

I dag, fredag, meddelade Bandas belgiska klubb, KV Oostende att mittfältaren lämnar klubben med omedelbar verkan. Tidigare under fredagen gick den belgiska klubben även ut med, på sitt twitterkonto, att Banda var klar för Djurgården. En tweet som senare togs bort.

Men enligt Fotboll Direkt är nu 22-åringen klar för de regerande svenska mästarna.

– Jag har sett tweeten och jag har också fått information om vad som gäller genom mina kontakter. Han är inte klar för oss ännu, det är en sanning med modifikation – men jag kan säga att vi har fått informationen om att han i eftermiddag brutit sitt kontrakt med Oostende, säger Dif:s sportchef, Bosse Andersson, till sajten.

Publicerad 2020-02-14 kl 18:09

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå