Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Leicester uppges ha kontaktat Liverpoolmittfältaren för en övergång till sommaren

Sillybloggen

Adam Lallana kom till Liverpool sommaren 2014 som en prestigevärvning från Southampton. Efter att ha varit en nyckelfigur under Jürgen Klopps tidiga dagar på Anfield har mittfältaren mer och mer fasats ut ur laget, samtidigt som skador gjorde att han missade stora delar av säsongen 2017-18.

Med bara ett halvår kvar på kontraktet har flera lag ryktats vara ute efter 31-åringen och enligt Sky Sports har nu Leicester City tagit en första kontrakt med spelarens representanter. Även Tottenham, Arsenal och West Ham ska också vara intresserade, men Leicester ska vara hoppfulla om att kunna värva spelaren.

När Lallana värvades till Liverpool var Brendan Rodgers tränare för klubben, samme Rodgers som nu tränar Leicester. Engelsmannen har noterats för 22 mål och 22 assist på 175 matcher i alla turneringen för Liverpool, som är den enda klubb förutom Southampton och Bournemouth som han har representerat under karriären.

Annons
Publicerad 2020-02-19 12:41

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto