Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Kinesisk klubb: Vi var överens med Bale

Sillybloggen

Gareth Bale har under en längre tid ryktats bort från Real Madrid. Men walesaren är fortsatt kvar i den spanska huvudstaden – vilket han inte borde ha varit sedan förra sommaren. I alla fall om man ska tro den kinesiska klubben Jiangsu Sunings tränare, Cosmin Olaroui.

– Vi var överens med hans agent, som var här. Vi var eniga med Real Madrid, men det ändrade sig i sista stund. Jag vet inte vad som hände. Först sa de att de ville bli av med honom och att vi skulle betala hans lön, men sedan sa de också att vi skulle betala hela transfersumman. Att vi skulle behöva betala både för hans lön och för övergången var lite över vår budget, därför letade vi efter en annan spelare. Men övergången var 90 procent klar på kvällen, sedan ändrade sig Real Madrid nästa morgon, säger Olaroui enligt The National.

Bale är den här säsongen noterad för två mål och två assist på 14 framträdanden i La Liga. 30-åringens nuvarande avtal med Real Madrid sträcker sig över sommaren 2022.

Annons
Publicerad 2020-02-22 10:12

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto