Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Arteta vill behålla stjärna: "Vår viktigaste spelare"

Sillybloggen

Arsenals stjärnanfallare Pierre-Emerick Aubameyang, 30, ledde under söndagskvällen Londonlaget till seger med två mål i 3-2-segern mot Everton i Premier League. Efteråt fick spanske tränaren Mikel Arteta åter frågor om stjärnans framtid i klubben och sa då att klubben gör allt för att få 30-åringen, som har avtal till sommaren 2021, att stanna.

– Aubameyang är vår viktigaste spelare, det är inget snack om betydelsen han har. Vi får övertyga honom om att stanna hos oss, säger Arteta enligt engelska tidningen Daily Telegraph.

Så sent som i söndags uppgavs Inter, som en av flera klubbar, ha ringat in anfallaren som ersättare om Lautaro Martínez lämnar för Barcelona, något Arteta har förståelse för.

– Andra klubbar gör helt rätt i att vilja ha honom, för han är lysande, men vi kan förhoppningsvis övertyga honom om att det här rätt plats för honom.

Aubameyang anslöt vintern 2018 till Arsenal från Borussia Dortmund. Den här säsongen är han noterad för 19 mål på 30 matcher i alla turneringar.

Annons
Publicerad 2020-02-24 08:30

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto