Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: United jagar belgiska skytteligaledaren

Sillybloggen

Jonathan David går från klarhet till klarhet i den belgiska ligan för Mikael Lustigs Gent. Den 20-årige kanadensiske landslagsmannen leder för närvarande den belgiska skytteligan efter ett hattrick mot Buya Turays Sint-Truiden i helgen.

Hattricket innebar 19 mål och 10 assist för David den här säsongen. Tidigare har det ryktats om intresse från Arsenal, Lazio, och Napoli bland annat, men nu är alltså ytterligare en engelsk storklubb efter kanadensaren – Manchester United, rapporterar belgiska Het Laatste Nieuws.

Gents sportchef, Michel Louwagie, bekräftade under tisdagen att klubben nekade ett bud i januari för mittfältaren som hade inneburit en rekordsumma för belgiska Jupiler League.

– I januari hade vi ett rekordbud på bordet för Jonathan David, men vi sade nej. Vi förlängde med honom till 2023 av en god anledning. Vi kommer inte låta en sådan här spelare lämna för 25 miljoner euro.

Annons
Publicerad 2020-02-25 14:20

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto