POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
3v

Uppgifter: PSG-back trycker på för flytt till Barcelona

Paris Saint-Germains brasilianske mittback Thiago Silva uppges nu, efter sju och en halv säsong i den franska storklubben, trycka på för att få till en flytt till Barcelona. 35-åringen har avtal med PSG fram till i sommar och vill alltså enligt spanska tidningen Mundo Deportivo flytta till Barcelona efter kontraktets slut. Enligt tidningen har Silva en dröm om att få spela med Lionel Messi innan karriärens slut.

Silva kom till PSG sommaren 2012 från AC Milan och har bland annat varit med och vunnit den franska högstaligan flera gånger om sedan dess. På meritlistan finns även bland annat sju mål på 88 A-landskamper för det brasilianska landslaget.

Publicerad 2020-03-04 kl 11:40

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto