POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
5v

Uppgifter: Mjällby-målskytt aktuell för utlåning till superettan-klubb

Mjällby-yttern Bubacarr Jobe, 25, anslöt inför säsongen 2018 från Skövde AIK och var under det året med och bidrog till att Blekingelaget blev klart för spel i superettan. I fjol var han åter en framträdande spelare i laget och då med tio mål och två assist på 28 matcher i superettan, vilket också bidrog till att Mjällby nu är ett allsvenskt lag.

Men till den här säsongen kan det möjligen bli ett klubbyte för 25-åringen.

Enligt GP är spelaren aktuell för en utlåning till Örgryte, som jagar offensiv förstärkning, med fortsatt spel i superettan. Detta med anledning av att Mjällby förstärkt inför den kommande säsongen och numera inte har någon självklart plats i laget för Jobe.

Tidningen menar dock att Öis även har konkurrens av andra klubbar, däribland Öster, som också ska ha hört sig för om Mjällby-spelaren. Enligt GP ska dock Örgryte vara närmare en affär än Smålandslaget i dagsläget.

Örgryte ska även, enligt GP, följa meriterade spanjoren Toni Dovale.

Publicerad 2020-03-05 kl 07:32

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto