POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Anfallare bekräftar tidigare intresse från Barcelona: "Ett bevis på att jag gör ett bra jobb"

Monaco-anfallaren Wissam Ben Yedder, som i somras anslöt från Sevilla, är den här säsongen noterad för 19 mål och nio assist på 31 matcher i alla turneringar. 28-åringen berättar dock nu att det också hade kunnat bli en flytt till Barcelona, både i somras, men även i vintras, då Barcelona var på jakt efter en ny anfallare och till slut värvade dansken Martin Braithwaite från Leganés efter dispens från spanska fotbollsförbundet, då Ousmane Dembele är långtidsskadad och mest troligt missar resten av säsongen.

Ben Yedder säger så här om Barcelonas intresse:

– Det kunde ha blivit Barcelona tidigare för mig. Förra sommaren kontaktade de mig och samlade in information om mig. Det var samma sak i vintras, men det blev inte av. Det är ett bevis på att jag gör ett bra jobb, men trots intresset håller jag fullt fokus på mina prestationer i Monaco, säger han till spanska tidningen El Mundo Deportivo.

Ben Yedder har avtal med Monaco till sommaren 2024.

Publicerad 2020-03-17 kl 23:18

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto