Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Zlatans framtidssamtal dröjer: "Inte fridfull"

Sillybloggen

Den italienska fotbollen är pausad på grund av coronavirusets spridning i landet. Nu är det därför oklart om Zlatan Ibrahimovic kommer spela några fler matcher i Serie A framöver. Hans avtal med Milan löper nämligen ut i sommar och italiensk media har i dagarna uppgett att 38-åringen kommer lämna klubben när kontraktet går ut.

Men helt hugget i sten är det inte, enligt La Gazzetta dello Sport. Tidningen skriver dock att samtal mellan forwarden och Milan inte kommer att äga rum nu. Parterna sägs avvakta fram till säsongens slut, om den nu kommer till ett slut.

”Under tiden värderar Ibra situationen, och han beskrivs inte direkt som fridfull och beredvillig”, skriver tidningen.

En av anledningarna till att Zlatans framtid i Milan är osäker sägs vara det kaos som råder i klubben.

Milans ena sportchef Zvonimir Boban fick nyligen sparken efter ett uttalande om att han inte kände till att Milans vd Ivan Gazidis kontaktat Ralf Rangnick, utan hans eller klubbens andra sportchef Paolo Maldinis vetskap. Samtidigt uppges även Maldini kunna lämna klubben efter säsongen.

Annons

Boban och Maldini har tidigare rapporterats vara de som låg bakom att Ibrahimovic kom till klubben i vintras och därmed uppges Ibrahimovic även vilja lämna klubben med dem.

Publicerad 2020-03-17 09:26

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto