POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Emery: "Haft viss kontakt med några italienska klubbar"

Unai Emery, som även har en bakgrund som tränare i bland annat Valencia, Sevilla och Paris Saint-Germain, tog sommaren 2018 över som chefstränare i Arsenal efter Arsene Wenger, men fick i höstas sparken efter en tung resultatrad.

Nu berättar tränaren, som har varit arbetslös sedan dess, att han bland annat har haft kontakt med italienska klubbar, men att han just nu vill ta en liten paus från fotbollen.

– Jag har varit tränare i 16 år i rad, så jag beslutade mig för att ta lite vila och för att förbereda mig inför det projektet som inspirerar mig mest. Jag kommer inte att utesluta något land: England, Frankrike, Spanien, där jag redan har arbetat, eller Italien, där jag aldrig har arbetat förut, säger han till TuttoJuve.com enligt Football-Italia och fortsätter:

– Jag har haft viss kontakt med några italienska klubbar, men av olika anledningar har det inte varit möjligt. Jag är öppen för allting och håller ett öga på Serie A. Jag vill dock av respekt inte nämna de klubbarna som har kontaktat mig senaste åren.

Emery ledde i fjol Arsenal till en andraplats i Europa League. På meritlistan har han även bland annat tre Europa League-vinster med Sevilla och en ligatitel med PSG, samt flera cuptitlar med den franska storklubben.

Publicerad 2020-03-21 kl 18:28

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto