Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Real Madrid uppges redo att förlänga med Dortmund-lån

Real Madrid-backen Achraf Hakimi, 21, har sedan sommaren 2018 varit utlånad till Borussia Dortmund. I sommar går låneavtalet ut och ännu är det oklart om Hakimi kommer att återvända till “Marängerna” eller om han har sin framtid i en annan klubb. 21-åringens avtal med Real är till 2022 och nyligen sa han så här om sin framtid:

– Real Madrid är klubben som jag kallar mitt hem. Jag har verkligen njutit där och spelat massor av matcher där. Om Madrid vill ha tillbaka mig, så går jag tillbaka. Om inte så får jag skriva nästa kapitel i en annan stor klubb, sa han till Téléfoot enligt AS.

ANNONS

Nu rapporterar dock spanska tidningen Mundo Deportivo att talangens framtid ser ut att vara i Madrid, då den spanska storklubben uppges vara redo att ge talangen ett avtal till sommaren 2025. Detta då tränaren Zinedine Zidane ska vilja behålla Hakimi.

Tidigare har det även rapporterats om att Dortmund vill köpa loss spelaren, samtidigt som även Bayern München ska vara intresserat, men möjligen blir det nu ett nytt kontrakt med Real Madrid. Hakimi är den här säsongen noterad för sju mål och tio assist på 37 matcher i alla turneringar. Bundesliga är just nu tillfälligt stoppat till följd av coronavirusets spridning i landet.

Publicerad 2020-03-21 kl 15:59

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto