Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Alexander-Arnold: "Barça är mitt andralag"

Sillybloggen

Trent Alexander-Arnold har varit en av Liverpools viktigaste spelare den här säsongen. Han belönades med en 19:e plats i Ballon d´Or och ses som en av världens bästa ytterback. Intresset för Alexander-Arnold har varit stort men både Jürgen Klopp och 21-åringen själv har varit tydlig med att han vill stanna i Merseyside-klubben – men nu sätter Alexander-Arnold fart på ryktena.

I en intervju med italienska GQ berättar han om sina favoritlag.

– När jag var barn hejade jag på Celtic, men nu när Gerrard (Steven) är i Rangers så är jag neutral. Mitt andralag är Barcelona. Det känns som de har samma värderingar och tilltro som Liverpool.

Alexander-Arnold lägger sedan till:

– Om jag ska stanna i Liverpool för evigt? Det är inget jag direkt har bestämt mig för men jag har alltid älskat klubben och jag har alltid uppskattat tiden i här. Sedan har jag ju alltid spelat i Liverpool. Jag älskar fansen, folket runt klubben och stan. Så varför ska jag fundera på om det är ett alternativ?

Annons

21-åringens kontrakt med klubben går ut sommaren 2024. Denna säsongen har ytterbacken noterats för två mål och 12 assist på 29 ligamatcher.

 

Publicerad 2020-03-24 13:51

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto