POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Alexander-Arnold: "Barça är mitt andralag"

Trent Alexander-Arnold har varit en av Liverpools viktigaste spelare den här säsongen. Han belönades med en 19:e plats i Ballon d´Or och ses som en av världens bästa ytterback. Intresset för Alexander-Arnold har varit stort men både Jürgen Klopp och 21-åringen själv har varit tydlig med att han vill stanna i Merseyside-klubben – men nu sätter Alexander-Arnold fart på ryktena.

I en intervju med italienska GQ berättar han om sina favoritlag.

– När jag var barn hejade jag på Celtic, men nu när Gerrard (Steven) är i Rangers så är jag neutral. Mitt andralag är Barcelona. Det känns som de har samma värderingar och tilltro som Liverpool.

Alexander-Arnold lägger sedan till:

– Om jag ska stanna i Liverpool för evigt? Det är inget jag direkt har bestämt mig för men jag har alltid älskat klubben och jag har alltid uppskattat tiden i här. Sedan har jag ju alltid spelat i Liverpool. Jag älskar fansen, folket runt klubben och stan. Så varför ska jag fundera på om det är ett alternativ?

21-åringens kontrakt med klubben går ut sommaren 2024. Denna säsongen har ytterbacken noterats för två mål och 12 assist på 29 ligamatcher.

 

Publicerad 2020-03-24 kl 13:51

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto