Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Chelsea trycker på - vill snuva United på värvning

Sillybloggen

Birmingham Citys jättetalang Jude Bellingham, 16, har under den här säsongen fått stort förtroende och är noterad för fyra mål och tre assist på 35 matcher i alla turneringar. Det har resulterat i uppgifter om ett stort intresse för talangen från flera storklubbar.

Bellingham, som har avtal till sommaren 2021, uppges ha möjlighet att välja och vraka bland anbud, däribland från Manchester United.

Men nu uppger engelska tidningen Daily Mirror att Chelsea försöker “kapa” Uniteds värvning av talangen, då United även uppges försöka värva Jadon Sancho från Borussia Dortmund. Chelsea ska under senaste tiden ha tryckt på än mer för en värvning av 16-åringen, även om klubbarna inte är överens om en övergångssumma. Uppgifterna gör dock gällande att Bellingham lär kosta 30 miljoner pund, drygt 370 miljoner kronor.

Men enligt Daily Mail ska även Borussia Dortmund vara intresserat av talangen, som även är fostrad i Birmingham City och som har representerat flera engelska ungdomslandslag senaste åren.

Annons
Publicerad 2020-03-29 11:25

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto