Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Agent bekräftar - City och Tottenham följer legendars son

Sillybloggen

Rumänske ikonen Gheorghe Hagis son Ianis Hagi, 21, blev i januari utlånad från belgiska laget Genk till Rangers och är hittills noterad för ett mål och en assist på sju matcher i skotska högstaligan. I sommar går lånet ut och därefter gäller ett kontrakt med Genk till sommaren 2024, även om Rangers har en köpoption i en överenskommelse med Genk.

Nu bekräftar Hagis agent Giovani Becali att det även finns andra intresserade klubbar i Europa som följer spelaren, däribland Tottenham och Manchester City.

– Jag har personligen blivit kontaktad av Mourinho (chefstränare i Tottenham) och Txiki Begiristain (direktör i Manchester City), säger agenten till engelska tidningen Daily Mail.

– De ville höra mer om honom och om hur det gått för honom. Det är många inom toppfotbollen som känner till Ianis och vad han kan, fortsätter han.

Däremot tycker Becali att Rangers just nu är en bra klubb för den unge rumänen.

– Jag tycker att Rangers har en bra plan för Hagi. Jag tror att Rangers vill säkra honom, då han har den där extra kreativiteten och kunnandet, säger han och fortsätter:

Annons

– Jag tycker att han blir bättre hela tiden i Rangers och han kommer att fortsätta att bli det om han skriver på för dem.

Hagi har tidigare en bakgrund i bland annat italienska laget Fiorentina, men anslöt förra sommaren till Genk.

Publicerad 2020-04-06 08:15

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto