Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Manchester United är överens med Sancho

Sillybloggen

Borussia Dortmunds engelske jättetalang Jadon Sancho, 20, har imponerat stort under denna säsong och har ryktats till flera storklubbar. 14 mål och 15 assist på 23 ligamatcher har lett till att Dortmunds vd, Hans-Joachim Watzke, har höjt ribban när det kommer till övergångssumman.

– Jag kan vara tydlig med att de rika klubbarna inte kan komma och tro att de kan få rabatt. Vi säljer inte för mindre än vad spelarna är värda, säger han enligt tyska tidningen Bild samtidigt som Dortmund rapporteras kräva över en miljard kronor vid en försäljning.

En summa som Ole Gunnar Solskjær och hans Manchester United nu verkar vara redo att möta då de enligt uppgifter har dragit det längsta strået i förhandlingarna. Det är spanska Sport som skriver att United har övertygat Sancho om en övergång till Manchester-klubben. Sajten nämner dock ingen övergångssumma.

Enligt engelska Daily Mirror ska det finnas tre anledningar bakom Sanchos val. Det första ska vara att Solskjærs “unga brittiska trupp” lockar 20-åringen. Den andra anledningen ska vara att Sancho ska se en lucka att fylla på Uniteds högerflank och till sist att landslagskollegorna Harry Maguire och Marcus Rashford spelar i laget.

Annons

Sanchos kontrakt med Dortmund går ut sommaren 2022.

Publicerad 2020-04-06 15:57

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto