Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Barcelona uppges vara med och slåss om Milans succéback

Sillybloggen

Milans vänsterback Theo Hernandez, 22, har under den här säsongen, med sin offensiva spelstil, imponerat i Serie A. 22-åringen, som i somras anslöt till den italienska klubben från Real Madrid, är den här säsongen noterad för sex mål och två assist på 25 matcher, vilket lockat till sig intresse från andra storklubbar.

Spanska tidningen Marca uppger nu att Barcelona är en av flera klubbar som har ögonen på Hernandez för ett möjligt värvningsförsök i sommar. Uppgifterna gör även gällande att Milan skulle kunna tänka sig att sälja backen, men då för 40 miljoner euro, drygt 437 miljoner kronor, vilket är dubbelt så mycket som Milan betalade Real Madrid förra sommaren för Hernandez underskrift.

Enligt Marca är övriga klubbar –  Juventus, Paris Saint-Germain, Manchester United och Manchester City – som kan tänkas ge sig in i kampen om backen.

Hernandez har tidigare representerat spanska klubbarna Atlético Madrid, Deportivo Alavés, Real Madrid och Real Sociedad på seniornivå. Spelaren har samtidigt avtal med Milan till sommaren 2024.

Annons
Publicerad 2020-04-07 09:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto