Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Ronaldo kan göra sensationell comeback i Real Madrid

Sillybloggen

Tidigare har det florerat uppgifter om att Cristiano Ronaldo vill lämna Juventus till sommaren och nyligen rapporterade italienska tidningen Il Messaggero att portugisens årslön på runt 330 miljoner kronor ställer till det då Juve inte längre har råd att ha kvar honom och samtidigt erbjuda en förlängning.

Under tisdagen skrev spanska tidningen Marca att Ronaldos tidigare klubb, Real Madrid, resonerar liknande. Enligt tidningen har 35-åringen fortfarande en god relation med Reals president, Florentino Pérez, men klubben ska inte vara redo att möta Ronaldos lönekrav. Med anledning av detta uteslöt tidningen en comeback i Real Madrid för portugisen.

Nu uppger dock Sky Sports, som i sin tur hänvisar till Corriere dello Sport, att Juventus är villigt att låta portugisen återvända till sin förra klubb – för ett reapris. Enligt sajten har den italienska klubben – som många andra klubbar – det kämpigt med ekonomin till följd av coronapandemin och ska därför acceptera ett bud på 50 miljoner pund, motsvarande 620 miljoner kronor, för att släppa världsstjärnan. Enligt Corriere dello Sport ska även Real Madrid vara intresserat av att värva tillbaka Ronaldo.

Annons

Portugisens nuvarande avtal med Juventus löper ut sommaren 2022.

Publicerad 2020-04-07 23:12

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto