POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
17v

Klart: Norwich värvar landslagsspelare - mitt under coronakrisen

Premier League-säsongen är tillfälligt stoppad till följd av coronavirusets utbrott och ännu är det oklart när det kan bli matchspel igen framöver. Trots det har nu PL-jumbon Norwich, som har sex poäng upp till säker mark, gjort klart med en ny spelare.

Den engelska klubben meddelar att anfallaren Danel Sinani, som tillhör Luxemburgs A-landslag, är klar för klubben, men först ansluter till nästa säsong. 23-åringen ansluter närmast från Dudelange och har skrivit på ett “pre-contract” med klubben. Avtalet med den engelska klubben är samtidigt över tre år och sträcker sig till sommaren 2023.

– Norwich är en väldigt stor klubb med många bra spelare. Jag vill göra mitt bästa och försöka fortsätta att göra mål för att hjälpa laget till en bra position. Jag har hört många bra saker om Norwich City och jag är väldigt spänd inför att ansluta till killarna i sommar, säger han i en kommentar på klubbens hemsida.

Sinani är den här säsongen noterad för 24 mål och åtta assist på 30 matcher med Dudelange, som spelar i Luxemburgs högstaliga. Totalt har han även gjort tre mål på 21 A-landskamper för Luxemburg.

Publicerad 2020-04-10 kl 18:34

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto