Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Klopps första värvning öppen för flytt: "Just nu vet jag inte - allt är öppet"

Sillybloggen

Serbiske mittfältaren Marko Grujic, 23, anslöt vintern 2016 till Liverpool från serbiska storklubben Röda Stjärnan som Jürgen Klopps första värvning. Grujic blev dock därefter utlånad direkt till Röda Stjärnan till sommaren 2016 och har sedan dess även varit på lån till Cardiff och sedan sommaren 2018 till Hertha Berlin.

Grujic har så här långt endast åtta Premier League-matcher på cv:t, men är den här säsongen däremot noterad för tre mål och en assist på 20 matcher i Bundesliga. Låneavtalet med Hertha går ut i sommar och därefter har 23-åringen kontrakt med Liverpool till sommaren 2023. Frågan är bara om Grujic har en framtid i Liverpool?

Nu uttalar sig spelaren själv om sin framtid i den engelska storklubben.

– Jag är inte längre en ung pojke. Jag är snart 24 år och jag måste därför göra viktiga val för min karriär. Det handlar om huruvida det är bäst att vara kvar i Liverpool och vänta på min chans, gå på ett nytt lån eller göra en permanent flytt? Just nu vet jag inte, allt är öppet, säger han till The Athletic.

ANNONS

Grujic har totalt åtta A-landskamper för Serbien på meritlistan.

Publicerad 2020-04-11 17:52

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto