POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
15v

Napoli sägs berett att offra stjärna - vill värva från West Ham

Napoli har under senaste tiden rapporterats vara ute efter West Ham-brassen Felipe Anderson, som bland annat har en bakgrund i Lazio i Serie A. Londonklubben värderar dock, enligt engelska tidningen Daily Mail, 27-åringen till 42 miljoner pund, drygt 527 miljoner kronor, vilket nu rapporteras göra att Napoli kan erbjuda en spelare i utbyte.

Napoli överväger, enligt italienska tidningen Cronache di Napol, att erbjuda West Ham mexikanske yttern Hirving Lozano i utbyte mot Anderson. Everton har också uppgetts vara intresserat av mexikanen, men möjligen kan nu Lozano i stället hamna i West Ham.

Lozano, 24, har avtal med Napoli till sommaren 2024 och anslöt förra sommaren från PSV Eindhoven. Den här säsongen är han dock “bara” noterad för tre mål och två assist på 28 matcher. Anderson anslöt i sin tur under 2018 till West Ham från Lazio, har avtal till sommaren 2022 och är den här säsongen noterad för ett mål och fem assist på 24 framträdanden.

Publicerad 2020-04-15 kl 08:43

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto